Brandweer Zone Rand heeft nieuw algemeen telefoonnummer

Brandweer Zone Rand

Vanaf vandaag introduceren wij ons nieuwe telefoonnummer voor lokale, niet-dringende vragen: 03 205 80 00. Dit nummer is bedoeld voor alle vragen van burgers en diensten binnen Brandweer Zone Rand die hulp of informatie nodig hebben van onze administratieve diensten.

Wie dit telefoonnummer belt, wordt tijdens de kantooruren (08:30-12:30 en 13:00-16:30) door het aanbod gegidst van administratieve diensten en brandweerposten.

Voor alle duidelijkheid: het nummer 112 blijft Europees actief voor dringende hulpverlening. Het nummer 1722 blijft in gebruik tijdens storm of wateroverlast voor niet-dringende interventies van de brandweer. Het e-loket op  www.brandweerzonerand.be wordt dan weer gebruikt voor het melden van wespenverdelgingen en het opvragen van interventieverslagen.

Gelieve zo snel mogelijk het telefoonnummer in jullie databases en documenten aan te passen. Op die manier kunnen we onze vlotte samenwerking en communicatie blijvend garanderen.

Indien je vragen hebt of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via - inderdaad - ons nieuwe telefoonnummer 03 205 80 00 of via info@brandweer.zonerand.be.