Communie- of lentefeestfoto's bij de brandweer

Communie- of lentefeestfoto's bij de brandweer

Je kind doet binnenkort zijn/haar communie of lentefeest en je bent nog op zoek naar een stoere, te gekke locatie om je foto's te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

We blinken onze wagens op en zetten ze in het zonnetje zodat ze met de feestvierders mee op de foto kunnen. Bij sommige brandweerposten zal ook de politie aanwezig zijn met een combi en/of een politiemotor.  

Boek snel je plaatsje in een kazerne naar keuze. Let op: er worden in de loop van komende dagen nog brandweerposten toegevoegd. 

Belangrijke info: 
● Alleen wie ingeschreven is, kan naar het fotomoment komen. 
● Je bezoek aan de kazerne is gratis. 
● Elk kind moet begeleid worden door een volwassene. 
● Je brengt je eigen fotograaf, fototoestel ... mee. 
● Je zorgt ervoor dat wanneer anderen foto’s nemen, je uit beeld blijft. We vragen aan iedereen om zich hoffelijk te gedragen. Wie kleine broertjes of zusjes meebrengt, zorgt ervoor dat zij niet door het beeld van andere fotografen lopen. 
● Bij alarm volg je de richtlijnen van het personeel om de uitruk niet te hinderen. 
● We voorzien een aantal attributen: brandweerhelm, brandweerslang … Je draagt zorg voor dit materiaal en deelt het hoffelijk met anderen. 
● Waar de ladderwagen van de brandweer wordt opgesteld, gaat het bakje van de ladder om veiligheidsredenen niet hoger dan 1,5 meter. (Als deze hoger zou gaan, zou iedereen die in het bakje zit een beveiligingsgordel moeten aandoen.) 
● Tijdens je bezoek kunnen medewerkers van Brandweer Zone Rand foto’s maken voor hun communicatiedoeleinden. Sta je liever niet op de foto, laat het dan even weten. 
● Bij slecht weer kan je foto’s nemen in de grote brandweergarage op dezelfde locatie en gaat dus alles gewoon door. 
● We zijn niet verantwoordelijke voor gebeurlijke ongevallen. 

Wij zijn achteraf erg benieuwd naar jouw communie/lentefeestkaartje. Stuur ons gerust vrijblijvend eentje op: t.a.v. Dienst Communicatie, Ruiterijschool 1 bus 2- 2930 Brasschaat of [email protected].

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]